Geconditioneerd transport

 

DGL Koeriers is jouw partner voor logistieke uitdagingen voor geconditioneerd transport. Of het nu gaat om ambient, gekoeld, diepvries of andere unieke condities, wij hebben de oplossing voor jou.

 

Wat is geconditioneerd transport?

Geconditioneerd transport is het vervoeren van een product onder bepaalde condities. Zo kan een lading onder een bepaalde temperatuur of luchtvochtigheid worden getransporteerd. Denk bijvoorbeeld aan koeltransport.

 

Jij bepaalt de conditie

 

Wanneer we het hebben over geconditioneerd vervoer dan hebben we het over precisiewerk. Elk product is anders en vereist dus andere condities aan het transport.

De condities zijn van groot belang voor de houdbaarheid, de status van de goederen en het uiteindelijke succes van het transport.

 

 

Veelgestelde vragen

Wat voor condities garanderen wij?

DGL Koeriers kan goederen transporteren met een gegarandeerde temperatuur van -78 graden tot een maximum van +25 graden ongeacht de weersomstandigheden. Ook werken wij met droogijs, wat de gewenste temperatuur optimaal kan waarborgen.

Kan ik droogijs bestellen?

Ja, dit is mogelijk. Neem contact met ons op.

Wat is groupage transport?

Groupage is het samenvoegen van verschillende kleine ladingen tot één grote lading. Groupage transport kan op twee manieren worden gerealiseerd. Zo kunt u versturen middels een ‘full container load’ (f-c-l); een volle container, of via een ‘less than container load’ (l-c-l); een gedeeltelijke volle container. Afhankelijk van de omvang van uw zending(en) kunt u kiezen voor één van de opties. Het transport wordt zo efficiënt mogelijk ingeregeld met als voordeel dat de transportkosten kunnen worden geminimaliseerd.

Groupage transport wereldwijd

Groupage transport is wereldwijd mogelijk. Door de hoge mate van flexibiliteit binnen het transport proces kunnen wij zeer snel schakelen. Dit betekent dat uw goederen altijd zo snel en efficiënt mogelijk getransporteerd worden met DGL. Gedurende het gehele transporttraject mag u van ons verwachten dat wij u van elke stap binnen dit traject op de hoogte houden van de status van uw zending. Wij denken met u mee en zullen zorgdragen voor een kwalitatieve zending van uw goederen. 

Gekoeld transport voor de foodbranche

 

Verse friet van Nederlandse bodem serveren op Ibiza? Laat dat maar aan ons over. In combinatie met het juiste tijdsframe garanderen wij leveringen voor versproducten binnen heel Europa. Voor de rest van de wereld staan wij garant voor diepvries en gekoelde producten. DGL is GDP, HACCP en FRC gecertificeerd en smetteloos koeltransport is dan ook vanzelfsprekend.

Geconditioneerd transport voor non-food branches

  

Unieke samples voor onderzoek zijn goederen van ongekende waarde en hebben zeer specifieke condities voor transport. DGL Koeriers snapt dit. Wij transporteren deze goederen, evenals de laboratoriumapparatuur, dan ook met de grootste zorg en volgens de juiste richtlijnen. Naast de wetenschap of farmaceutische industrie, kent de muziekindustrie en de kunstbranche ook kostbare muziekinstrumenten of delicate kunstobjecten die specifieke condities behoeven tijdens transport. DGL waarborgt ook hier de juiste omstandigheden voor transport.

 

Koeltransport zonder zorgen verzenden

Adequaat en betrouwbaar

Altijd adequaat, altijd betrouwbaar, altijd een oplossing

Korte lijnen

Bij DGL Koeriers werken we met korte lijnen en heb je één vast contactpersoon.

Temperatuurregistratie

Wij registreren doorlopend de temperatuur in onze wagens, zo ben je verzekerd van de juiste condities bij transport.

Continuïteit voor jouw business


Welke conditie jij ook nodig hebt voor jouw product, wij kunnen hierin voorzien. DGL is de betrouwbare partner voor geconditioneerd transport. We denken mee in elke stap van het proces en ondersteunen jou voor een optimale zending van jouw geconditioneerde goederen. Zodat jouw continuïteit gewaarborgd blijft.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast of bel ons via +31 (0)72 202 9082

3 + 13 =

Translate »