adr transport

ADR transport

 

ADR transport is het vervoeren van gevaarlijke goederen en/of stoffen. DGL Koeriers verzorgt de volledige service voor ADR transport. Zo verzorgt DGL niet alleen het vervoer van dergelijke gevaarlijke stoffen maar ook het verpakken, ompakken, etiketteren en de opslag van gevaarlijke stoffen op de daarvoor bestemde locaties. Hierbij kun je denken aan brandstoffen, gas of radioactieve producten. 

 

Gevarenklasse


Bepaalde goederen die geproduceerd zijn voor de farmaceutische industrie vallen ook onder ADR transport. Elk van deze goederen zijn onder te verdelen in 9 gevarenklassen. Elke klasse bundelt een groep gevaarlijke stoffen die tijdens transport een gelijksoortig gevaar kunnen opleveren. Gevarenklasse 1 t/m 9 wordt door onze gekwalificeerde medewerkers dagelijks zorgeloos geregeld. 

adr transport

ADR vervoer goed geregeld

 

Wanneer we het hebben over ADR vervoer dan hebben we het over precisiewerk. Elk product valt onder een andere gevarenklasse en daarmee onder andere richtlijnen. Bij DGL Koeriers zorgen we ervoor dat jouw transport hieraan voldoet, zodat het transport vlekkeloos verloopt.

Heb je vragen over het vervoer van ADR-goederen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)72 202 9082 of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Met welke ADR zendingen kan ik bij DGL terecht?

Je kunt met alle ADR zendingen terecht, groot of klein.

Ik heb droogijs nodig. Kan DGL mij hierin voorzien?

Wij kunnen je voor iedere zending van droogijs voorzien.

Wat is de certificering van DGL?

DGL is volledig gecertificeerd en op de hoogte van de vereisten voor de opslag en het transport van gevaarlijke stoffen.

Full service partner voor ADR transport

 

DGL verzorgt naast het ADR transport zelf, ook de opslag van gevaarlijke stoffen. Het is een onderdeel van de service die wij bieden. DGL is jouw full service partner die met een verantwoordelijke en up-to-date aanpak jouw kopzorgen wegneemt. De opslag wordt dan ook door onze experts op speciale locaties uitgevoerd.

Het verzendklaar maken van zendingen met gevaarlijke stoffen moet voldoen aan strenge regelgeving. DGL is volledig gecertificeerd en op de hoogte van alle vereisten. Dus welke uitdaging je ook hebt op het gebied van transport van gevaarlijke stoffen, wij helpen je verder en lossen het voor je op. Zodat jij je kunt focussen op wat belangrijk is. 

 

Zonder zorgen verzenden?

Gecertificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn volledig gecertificeerd en werken volgens de geldende veiligheidseisen.

Veiligheidsadviseurs

Wij werken uitsluitend met speciaal opgeleide veiligheidsadviseurs.

Alles in één oplossing

DGL werkt altijd adequaat, altijd betrouwbaar, en biedt altijd een oplossing.

ADR zonder zorgen verzenden?

Heb je vragen of wil je meer weten over de opslag of het transport van ADR goederen? Dan kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)72 202 9082

5 + 6 =

Translate »